Close

Het Design Fotovoltaïsche Paneel

Een Esthetische en Duurzame Geavanceerde Technologie

Ontdek het Design-fotovoltaïsche paneel van Evocells. In de wereld van schone energie worden zonnepanelen steeds meer gezocht vanwege hun energieproductiecapaciteiten. Bij Evocells zijn we niet tevreden om gewoon de trend te volgen - we verleggen de grenzen van innovatie.

 

Ons assortiment fotovoltaïsche panelen omvat de Design- en Performance-modellen. We dekken een breed scala aan behoeften terwijl we onze verbintenissen respecteren.

 

In dit artikel gaan we ons Design-fotovoltaïsche paneel belichten. Het resultaat van onze voortdurende inzet voor innovatie en kwaliteit. Dit paneel belichaamt onze visie op een geavanceerde technologie die esthetiek en duurzaamheid combineert.

 

Het strakke ontwerp en de opmerkelijke technische kenmerken maken het een ideale oplossing. U kunt uw eigen groene energie produceren, dit doen met stijl en efficiëntie.

Het Design Fotovoltaïsche Paneel

Robuust en Elegant Ontwerp

Ons Design fotovoltaïsch paneel onderscheidt zich vooral door zijn 3,2 mm anti-reflecterend gehard glas. Daarnaast heeft het een zwart geanodiseerd aluminium frame, wat het robuustheid en elegantie geeft.

 

De zwarte PET-Coated backsheet en de IP68 junction box garanderen optimale weerstand tegen weersomstandigheden. Ondanks deze robuuste kenmerken weegt het paneel slechts 22,5 kg, waardoor de installatie ervan wordt vergemakkelijkt.

Prestaties en Betrouwbaarheid

Met een maximale systeemspanning van 1000 V DC bevindt ons paneel zich in het positieve tolerantiebereik van 0/+5Wc. Bovendien zorgt onze technologie voor een maximale belasting van 2400 N/m2.

 

Dit garandeert inderdaad een stabiele energieproductie, zelfs onder ongunstige weersomstandigheden. We hebben ook 3 bypass-diodes van 18A geïntegreerd om de betrouwbaarheid van het paneel te waarborgen.

Respect voor het Milieu

Dit fotovoltaïsche paneel is geproduceerd met respect voor een nul-koolstofvoetafdruk. Dit stelt ons in staat om onze toewijding aan het behoud van het milieu te bevestigen. Bovendien is ons productieproces Europees, met een jaarlijkse inspectie van onze fabriek.

Certificeringen en Garanties

Het is gecertificeerd volgens de IEC 61215 & IEC 61730 (2016) normen, wat de naleving van internationale kwaliteits- en veiligheidsnormen garandeert. Daarnaast bieden we een totale garantie van 25 jaar en een lineaire Pmax-garantie van 85% voor dezelfde periode.

Ce site utilise des cookies pour vous garantir la meilleure expérience sur notre site.