Close

Fotovoltaïsche installatie voor particulieren

Installation Photovoltaique

Een fotovoltaïsche installatieservice voor uw woning.

Elke woning, ongeacht de grootte en het uitrustingsniveau, verbruikt elektriciteit! Daarom begeleidt Evocells u bij de fotovoltaïsche installatie voor eigen gebruik.
U vraagt zich af of het de moeite waard is, of het een duurzame investering is en wat de prijs van een fotovoltaïsch systeem is. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u een gratis offerte te bezorgen voor de levering van fotovoltaïsche panelen, een fotovoltaïsche installatie en/of elektrische laadstations.
thuis installatie

Hier zijn enkele voordelen:

thuis installatie

Op welke ondergrond:

Is het rendabel?

Het antwoord is absoluut ja.

De groenestroomcertificaten zijn allang verdwenen, diverse premies (bijv. Qualiwatt) zijn verdwenen, maar het belangrijkste is dat de eenvoudige besparing van elektriciteit, waarvan de prijs voortdurend stijgt, een terugverdientijd van minder dan 5 jaar mogelijk maakt.

 

Onze Vlaamse buren investeren drie keer zoveel als de Walen in fotovoltaïsche energie, ook al zijn er sinds 2011 geen stimulansen meer. Het voegt ook waarde toe aan uw woning.

thuis installatie
uw installatie

Hoeveel kost een fotovoltaïsche installatie:

Fotovoltaïsche groene stroom is nu goedkoper dan alle andere vormen van energieproductie, dus maak nu een afspraak met een van onze experts, de offerte is gratis en gepersonaliseerd.

'Performance' panelen (>410 Wp) of 'Design' panelen (Full Back) voor uw woning. Voor meer technische gegevens over onze panelen, kunt u naar het tabblad fotovoltaïsche productie gaan door hier te klikken. hier.

Maak nu een afspraak met een van onze experts, de offerte is gratis en gepersonaliseerd.

Enkele voorbeelden van onze installaties voor Particulieren:

Een erkend Evocells fotovoltaïsch installateur zoeken:

U wilt contact opnemen met ons team van installateurs in de buurt van uw bedrijf. Aarzel niet om onderstaand formulier in te vullen. Ons team neemt graag contact met u op.

Informatie:

Hieronder vindt u informatie over onze openingstijden en informatie om contact met ons op te nemen. 

Openingsuren:

Contact :

Localisation :

Meer informatie:

Evocells staat tot uw beschikking om uw vragen te beantwoorden per telefoon op +32 (0) 86/38.81.38,via ons contactformulier door hier.

Ce site utilise des cookies pour vous garantir la meilleure expérience sur notre site.