Close

Zonnepanelenfabriek

Photovoltaique Fabrication

Ontdek onze 100% Belgische Zonnepanelenfabriek

Fotovoltaïek gemaakt in België

Evocells is gespecialiseerd in de productie van fotovoltaïsche panelen. De hoogwaardige panelen worden vervaardigd in onze fabriek in Baillonville, op enkele kilometers van de stad Marche-en-Famenne.

De Belgische productie van fotovoltaïsche panelen maakt een permanente en traceerbare controle op de kwaliteit van de producten mogelijk. Onze grondstoffen zijn afkomstig van wereldleiders in fotovoltaïsche componenten.
Zonnepanelenfabriek

Een paneel bestaat uit:

Zonnepanelenfabriek met hoger rendement:

Onze monokristallijne fotovoltaïsche panelen hebben een vermogen van meer dan 400 Wp en beschikken over alle recente certificeringen zoals de laatste versie van IEC 61215 en 61730. De versie van 2016 is de strengste en tot op heden maken slechts weinig producenten er gebruik van. De productie profiteert ook van een jaarlijkse fabrieksinspectie die wordt uitgevoerd door een onafhankelijke organisatie.
Kwaliteit wordt bereikt door goed geteste fabricagetechnieken, continu opgeleide fabricageteams en kwaliteitscontrole op 100% van de productie en niet door statistische methoden. Elk paneel ondergaat meerdere tests voordat het op de markt wordt gebracht:
Zonnepanelenfabriek

Uw aanvraag via formulier

Ons team ondersteunt u bij de keuze van uw panelen in functie van uw project.

Informatie:

Wilt u met ons contact opnemen? Hier is alle informatie.

Openingsuren:

Contact :

Zonnepanelenfabriek

Onze engagementen voor het milieu:

De productie van fotovoltaïsche panelen wordt vaak geassocieerd met goede praktijken voor het respecteren van het milieu. Evocells gaat veel verder, onze fabriek vermijdt een aanzienlijke ecologische voetafdruk.

Wij schatten een vermindering van deze voetafdruk tot 10% ten opzichte van de invoer van Aziatische panelen. Ons doel is ook maatschappelijk. Wij willen de industriële activiteit in onze regio ontwikkelen en banen invullen die anders zouden zijn verplaatst.

Meer informatie:
Alle informatie over onze panelen door contact met ons op te nemen
Evocells staat tot uw beschikking om uw vragen te beantwoorden per telefoon op +32 (0) 86/38.81.38,via ons contactformulier door hier.

Ce site utilise des cookies pour vous garantir la meilleure expérience sur notre site.