Close

Laadpalen voor bedrijven

Laadpalen

Installatie van laadpalen voor uw bedrijf

Evolink is onze activiteitensector die zich toespitst op het plaatsen van laadpalen voor bedrijven. Een oplaadservice voor u, uw medewerkers of uw klanten wordt een belangrijke commerciële troef.

Door uw bedrijf te lokaliseren als een potentiële oplaadlocatie, trekt u waarschijnlijk klanten aan die uw activiteit zullen ontdekken. Naast dit voordeel kunt u uw gebruikers het gebruik van uw installatie aanbieden of aanrekenen.
laadpalen bedrijven
laadpalen bedrijven

Onvermoede voordelen:

De praktische of commerciële kant staat niet meer ter discussie. Uw bedrijf kan echter nog verder gaan!
Door laadpalen op uw bedrijfsterrein te plaatsen, kunt u uw wagenpark stapsgewijs vernieuwen en omschakelen naar 100% elektrisch.
Deze wijziging is zeer belangrijk en wordt begunstigd door het Belgische belastingstelsel dat niet-verwaarloosbare voordelen biedt op uw resultatenrekening.
laadpalen bedrijven

Fotovoltaïsche energie en uw batterijen opladen

De installatie van laadpalen voor uw personeel maakt idealiter deel uit van een voldoende brede en geïntegreerde aanpak met een fotovoltaïsche installatie die reële besparingen oplevert en het beheer van uw elektriciteitsproductie optimaliseert.
Goedkopere brandstof heeft een positief effect op de transportkosten van uw personeel. Het is mogelijk om tijdens de installatie van uw nieuwe terminals rekening te houden met de evolutie van uw behoeften en hiermee rekening te houden tijdens de installatie.
Evolink zal u helpen om volledige zelfconsumptie na te streven en te profiteren van overheidssteun.

Wilt u een installatie voor uw bedrijf?

U kunt contact opnemen met ons team van laadpaalinstallateurs. Aarzel niet om onderstaand formulier in te vullen. Ons team neemt graag contact met u op.

Informatie:

Hieronder vindt u informatie over onze openingstijden en informatie om contact met ons op te nemen. 

Openingsuren:

Contact :

Localisation :

Meer informatie over laadpalen voor bedrijven:

Evocells staat tot uw beschikking om uw vragen te beantwoorden per telefoon op +32 (0) 86/38.81.38,via ons contactformulier door hier.

Ce site utilise des cookies pour vous garantir la meilleure expérience sur notre site.