Close

Uw installatie

Begin nu met uw energietransitieproject.

Een energiebesparing is niet alleen goed voor uw woning of bedrijf, maar ook voor de planeet.

Evocells nodigt u uit om uw energietransitieproject te starten of voort te zetten met een Made in Belgium en 100% CO2-neutrale oplossing!
De productie van onze fotovoltaïsche panelen biedt u ook een uitzonderlijke kwaliteitsgarantie, bewezen door de prestaties van onze producten.
Uw installatie

Begint u met uw energietransitie? Evocells begeleidt u:

Fotovoltaïsche installatie

Fotovoltaïsche installatie voor bedrijven:

Het installeren van zonnepanelen voor uw bedrijf heeft enkel voordelen op middellange en lange termijn. De behaalde besparingen zijn niet te verwaarlozen en eenvoudig te berekenen door onze experts. Ook uw bedrijf profiteert van een groener imago in harmonie met onze samenleving.

Fotovoltaïsche installatie voor woningen:

Het is belangrijk voordat u er zelfs maar aan denkt om een elektrische wagen te kopen om uw eigen elektriciteit op te wekken. U zult dan echte besparingen zien op uw dagelijkse factuur of op het verbruik van uw voertuigen.

Laadpalen

Laadpalen voor bedrijven:

Bied uw medewerkers en uzelf de mogelijkheid om over te stappen op een elektrische wagen. Het gebruik van elektrische voertuigen zal de komende jaren alleen maar toenemen.

Laadpalen thuis:

Met onze installatiedienst voor laadpalen kunt u uw wagen snel opladen en aansluiten op uw fotovoltaïsche panelen om optimaal te profiteren van uw elektrische wagen.

Uw besparingen door te kiezen voor Evocells:

Een simulatie van onze experts

Evocells laat u zwart op wit zien hoeveel u bespaart door te kiezen voor onze energieoplossingen. Performante Belgische productie die steeds voorloopt op de fotovoltaïsche markt.
Ons team maakt een overzicht van uw huidige situatie en geeft u een geavanceerde simulatie van de winst die u kunt behalen door over te schakelen op groene energie.
Uw installatie

Meer informatie:

Evocells staat tot uw beschikking om uw vragen te beantwoorden per telefoon op +32 (0) 86/38.81.38,via ons contactformulier door hier.

Ce site utilise des cookies pour vous garantir la meilleure expérience sur notre site.