Close

Laadpalen voor woningen

Laadpalen

Installatie van laadpalen voor woningen

Evolink is ons team dat zich toelegt op de installatie van laadpalen voor particulieren. Een hoogwaardige oplaadservice die veel veiliger is dan opladen met een simpele stekker die uw woning in gevaar zou kunnen brengen.

Uw nieuwe installatie profiteert van alle voordelen van een professionele laadpaal in een station dat een betere optimalisatie van uw elektriciteitsproductie mogelijk maakt.
Laadpalen woningen
Laadpalen woningen

Fotovoltaïsche energie en uw batterijen opladen

De installatie van laadpalen voor uw woning moet deel uitmaken van een voldoende brede en geïntegreerde aanpak met een fotovoltaïsche installatie die echte besparingen mogelijk maakt en het beheer van uw elektriciteitsproductie optimaliseert.
Goedkopere brandstof heeft een positief effect op de transportkosten. Het is mogelijk om tijdens de installatie van uw nieuwe terminals rekening te houden met de evolutie van uw behoeften en hiermee rekening te houden tijdens de installatie.
Evolink zal u helpen om volledige zelfconsumptie na te streven en te profiteren van overheidssteun.
Laadpalen woningen

Kwaliteit en efficiëntie van onze laadpalen

Wij werken met verschillende fabrikanten en partners, afhankelijk van uw behoeften en de situatie (reeds bestaande laadstations, aansluiting op het fotovoltaïsche systeem, load balancing, gedetailleerde rapportage en betalingsoplossingen).

Wilt u een installatie voor uw woning?

U kunt contact opnemen met ons team van laadpaalinstallateurs. Aarzel niet om onderstaand formulier in te vullen. Ons team neemt graag contact met u op.

Informatie:

Hieronder vindt u informatie over onze openingstijden en informatie om contact met ons op te nemen. 

Openingsuren:

Contact :

Localisation :

Meer informatie over laadpalen voor woningen:

Evocells staat tot uw beschikking om uw vragen te beantwoorden per telefoon op +32 (0) 86/38.81.38,via ons contactformulier door hier.

Ce site utilise des cookies pour vous garantir la meilleure expérience sur notre site.