Close

Fotovoltaïsche installatie

Installation Photovoltaique

Fotovoltaïsche installatie door experts!

EvoPv vertegenwoordigt onze activiteit met betrekking tot de installatie van fotovoltaïsche panelen. Ons team van deskundigen zal samen met u uw elektriciteitsbehoeften bepalen op basis van uw verbruiksprofiel in het verleden, het heden en de toekomst. Het project is dus gepersonaliseerd. Wij zijn gespecialiseerd in de installatie van fotovoltaïsche panelen voor particulieren en grotere installaties voor professionals. We werken ook voor gemeenschappen.

Desondanks kan een installatie niet worden geïmproviseerd. Er kan geen sprake van zijn dat men zich haast om iets te kopen dat meer dan dertig jaar meegaat.
Ontdek de oplossingen die we u kunnen bieden op basis van uw situatie.

Ik ben een particulier/een bedrijf:

De energiebehoefte van een bedrijf verschilt van die van een woning. Daarom benaderen onze secties elke situatie anders.

Slechts 5 jaar om uw fotovoltaïsche installatie af te schrijven

Ja, dat kan altijd.
De speculatieve zeepbel van groenestroomcertificaten en buitensporige bonussen is voorbij. Tegenwoordig worden fotovoltaïsche installaties geïnstalleerd tegen hun werkelijke waarde, namelijk de besparing van elektriciteit.
Nu elektriciteit steeds duurder wordt en de kosten van een installatie steeds lager, is het heel gemakkelijk om een installatie in 5 jaar af te schrijven.
Dit is een zeer korte terugverdientijd en die zal blijven bestaan gezien de energieproblemen en het feit dat de levensduur van een kwaliteitsinstallatie op meer dan 30 jaar wordt geschat.
Raadpleeg ons voor een offerte op maat en ontdek hoe deze technologie betaalbaar is geworden.
Fotovoltaïsche installatie
Photovoltaique installation
installateur photovoltaïque

De werking van een fotovoltaïsche installatie:

Ongeacht de plaats van uw installatie is het doel van het fotovoltaïsche paneel het opvangen van het omgevingslicht en het omzetten ervan in elektriciteit. Wij bieden u de juiste oplossing voor uw behoeften.
Het principe is simpel:
Licht zorgt ervoor dat de fotovoltaïsche cellen stroom opwekken.
De installatie van een omvormer maakt het mogelijk om de door uw panelen opgewekte gelijkstroom om te zetten in wisselstroom. Het kan dus worden gebruikt door uw dagelijkse apparaten. U produceert dus rechtstreeks uw eigen product en de besparingen zijn reëel! Een injectie in het elektriciteitsnet op dagen met een hoge opbrengst zorgt ervoor dat u altijd een winnaar bent, zelfs als u niet uw hele eigen productie verbruikt. Het netwerk dient immers tot op heden als buffer.
Het lijkt overduidelijk dat in de toekomst directe zelfconsumptie zal moeten worden bevorderd, zoals bij de meeste van onze buren. Geen zorgen, ook voor u hebben wij oplossingen.

Het belangrijkste voordeel van Evocells is dat wij onze eigen fotovoltaïsche panelen produceren en plaatsen in een geest van kwaliteit en duurzaamheid, 100% made in Belgium en 100% koolstofneutraal.

Evocells beheerst het hele proces van A tot Z en biedt u een efficiënte fotovoltaïsche installatie met garanties en een lange levensduur.

Een erkend Evocells fotovoltaïsch installateur zoeken:

U wilt contact opnemen met ons team van installateurs in de buurt van uw bedrijf. Aarzel niet om onderstaand formulier in te vullen. Ons team neemt graag contact met u op.

Informatie:

Hieronder vindt u informatie over onze openingstijden en informatie om contact met ons op te nemen. 

Openingsuren:

Contact :

Localisation :

Meer informatie:

Evocells staat tot uw beschikking om uw vragen te beantwoorden per telefoon op +32 (0) 86/38.81.38,via ons contactformulier door hier.

Ce site utilise des cookies pour vous garantir la meilleure expérience sur notre site.