Close

Laadpalen

Laadpalen

Uw elektrische wagen thuis of op het werk opladen.

Elektrische mobiliteit en energie-autonomie groeien uit tot een samenlevingsmodel. Daarom is het interessant om de installatie van een laadpaal voor elektrische voertuigen te overwegen.
Evocells heeft ervoor gekozen om haar productassortiment uit te breiden rond oplossingen in verband met fotovoltaïsche energie. Het parallel gebruiken van een laadpaal met uw fotovoltaïsche panelen biedt alleen maar voordelen. Wat zijn fotovoltaïsche panelen betreft, kiest Evocells voor zijn Evolink-activiteit de beste componenten die op de markt beschikbaar zijn om de levensduur van de gekozen technische oplossing te garanderen.
Wij werken met verschillende fabrikanten en partners, afhankelijk van uw behoeften en de situatie (reeds bestaande laadstations, aansluiting op het fotovoltaïsche systeem, load balancing, gedetailleerde rapportage en betalingsoplossingen).

Ik ben een particulier/een bedrijf:

Uw behoeften als bedrijf zijn anders dan die van een woning. Daarom benaderen onze secties elke situatie anders.

Een laadpaal voor thuis of op kantoor:

Wilt u uw wagen thuis of op kantoor opladen? Niets is eenvoudiger, Evolink rust u uit met een laadpaal van de nieuwe generatie.
Zo krijgt u volledige autonomie voor uw elektrische wagen. Een eenvoudig stopcontact is als spelen met vuur voor uw installatie.
Meer elektrische veiligheid voor zowel uw gebouw als uw elektrische wagen. Respect voor de batterijen ook omdat ze te duur zijn om te beschadigen.
Laadpalen
auto opladen

Waarom een laadpaal?

Een residentiële batterij in combinatie met een fotovoltaïsche installatie:

Evolink helpt u te streven naar zelfverbruik met onze zonnepaneelinstallaties, die vooral effectief zijn als u op een geïsoleerde locatie woont. Tal van autonome fotovoltaïsche installaties zijn al gemaakt door Evocells.
De residentiële batterij kan een oplossing zijn om het eigen verbruik te verhogen of een deel van uw verbruik geïsoleerd van het netwerk te installeren. Er moet dan een grondige studie worden uitgevoerd op basis van uw behoeften om een berekening van de rentabiliteit specifiek voor uw situatie mogelijk te maken.
Verlaging van energiekosten;
Laadpalen
Elektrische auto

Wilt u een laadpaal?

U kunt contact opnemen met ons team van laadpaalinstallateurs. Aarzel niet om onderstaand formulier in te vullen. Ons team neemt graag contact met u op.

Informatie:

Hieronder vindt u informatie over onze openingstijden en informatie om contact met ons op te nemen. 

Openingsuren:

Contact :

Localisation :

Meer informatie over het laadpaal:

Evocells staat tot uw beschikking om uw vragen te beantwoorden per telefoon op +32 (0) 86/38.81.38,via ons contactformulier door hier.

Ce site utilise des cookies pour vous garantir la meilleure expérience sur notre site.