Close

Fotovoltaïsche vakkennis en service

Evoexpert

Ontdek onze vakkennis en de fotovoltaïsche service.

Vakkennis en service op maat!

De vakkennis en service van een fotovoltaïsche installatie en zijn accessoires zijn waarschijnlijk de punten die het meest over het hoofd worden gezien. De service is echter belangrijk om rekening mee te houden, zodat uw fotovoltaïsche installatie meer dan 30 jaar werkt!

Vanaf de ontwerpfase tot het einde van de levensduur kan immers alleen een deskundige op dit gebied de juiste keuze garanderen en u het juiste advies geven in geval van problemen. Wij leveren deze vakkennis als basisdienst aan al onze klanten. Helaas stellen wij regelmatig vast dat veel installaties ook wees zijn geworden van hun oorspronkelijke installateurs en onze expertise nodig hebben.
fotovoltaïsche expertise

U heeft geen installateur meer?

Als uw installateur niet meer bereikbaar is of in gebreke blijft, staat onze deskundige service tot uw beschikking. Evoexpert beschikt ook over meerdere soorten omvormers, oude fotovoltaïsche panelen en biedt transparante prijzen.
In geval van een geschil met uw voormalige installateur worden onze deskundigheid en service bovendien erkend door de meeste verzekeringsmaatschappijen en erkende experts.

U bent installateur en wenst een van uw installaties te evalueren:

Als u installateur bent en een van uw installaties wilt laten beoordelen, kunnen wij u met onze apparatuur en vakkennis helpen.
Ons team haalt de panelen zelfs op en brengt ze naar het productiecentrum.
Fotovoltaïsche probleemoplossing
fotovoltaïsche expertise
fotovoltaïsche expertise

Onze verschillende expertisecentra:

Wij hebben zelf een hele reeks competenties ontwikkeld en meetapparatuur aangeschaft om aan vrijwel elke vraag te kunnen voldoen. - Expert in dakbedekking - Expert in industriële en huishoudelijke elektriciteit - Expert in laadpalen:

Expertise in rapportage en internetverbinding:

Training van onze medewerkers bij gerenommeerde bedrijven als Solaredge, SMA… – Technische middelen:

Meer informatie over onze fotovoltaïsche expertise:

Evocells staat tot uw beschikking om uw vragen te beantwoorden per telefoon op +32 (0) 86/38.81.38,via ons contactformulier door hier.

Ce site utilise des cookies pour vous garantir la meilleure expérience sur notre site.