Close

Evocells – Fotovoltaïsche installaties en laadpalen in Marche

Fotovoltaïsche Evocells installaties en laadpalen in Marche

Ontdek onze verschillende activiteiten op het gebied van fotovoltaïsche en elektrische laadpalen.

Evocells: Fotovoltaïsche productie

Evocells is onze activiteit voor de productie van fotovoltaïsche panelen. Een 100% Belgische productie met een maximum aan Europese componenten, zorgvuldig geselecteerd voor een efficiëntere en duurzamere prestatie en een lokale service. Onze productie is IEC-gecertificeerd en ondergaat een jaarlijkse fabrieksinspectie door een erkende instantie. Wij produceren panelen met optimale formaten en gewichten voor installaties in particuliere woningen, in KMO's en ook in de grootste bedrijven en locale overheden. Het fotovoltaïsche paneel van Evocells is robuust en wordt geleverd in 2 versies: de Performance-versie en de Design-versie ('Full Black') die beide een rendement van meer dan 400 Wp opleveren.

EvoPv: Fotovoltaïsche installatie

De installaties van Evocells worden uitgevoerd door onze eigen gekwalificeerde teams, door ons opgeleid in de meest geavanceerde fotovoltaïsche technieken. Onze teams zijn samengesteld uit specialisten op verschillende gebieden, zoals elektriciteit, dakbedekking, fotovoltaïsche technologie en engineering. Om u de garantie te geven van perfect werk zonder verrassingen gedurende de hele levensduur van de panelen.

Evolink: Laadpaal en energieopslag

Evolink is gespecialiseerd in de uitrusting van laadpalen voor elektrische voertuigen en streeft naar volledige autonomie, of het nu gaat om een installatie voor professionals of particulieren.

Evoexpert: Fotovoltaïsche service

Evoexpert is de tak van vakkennis en service met betrekking tot uw fotovoltaïsche installatie en toebehoren. Dit is een vaak verwaarloosde activiteit, maar wel de belangrijkste voor een duurzame installatie. Wij analyseren alle bestaande installaties of aanvragen voor ontwikkeling en uitbreiding. Wij lossen ook problemen op van alle installaties op de markt.

Meer informatie:

Evocells staat tot uw beschikking om uw vragen te beantwoorden per telefoon op +32 (0) 86/38.81.38,via ons contactformulier door hier.

Ce site utilise des cookies pour vous garantir la meilleure expérience sur notre site.